loading...
هک وامنیت
admin بازدید : 18655 جمعه 29 فروردین 1393 نظرات (1)

 

سلام دوستان توی این پست بخش اول از آموزش کامل هک سایت های دارای باگ SQL با استفاده از نرم افزار هویج را که قولش رو بهتون داده بودم قرار دادم این پست بخش اول از این آموزش هست که برای شما قرار میدهم و بخش های بعدی را در پست های بعد می نویسم .

نکته مهم : این مقاله فقط برای آموزش و هست و اینجانب هیچگونه مسئولیتی را در استفاده نادرست از این آموزش برعهده نمی گیرم و تمام مسئولیت استفاده نادرست از این آموزش بر عهده خود شماست .

اگر این آموزش مشکلی داشت با من در میان بگذارید

و هر مشکلی داشتید توی نظرات بگید

 

نرم افزار را می توانید از بخش نرم افزار های هک این وبلاگ دانلود کنید

نرم افزار هویج چیست ؟
هویج یک ابزار شناسایی و بهره برداری از آسیب پذیری تزریق  SQL یا همان SQL Injection می باشد . هویج این امکان را فراهم میسازد تا تنها  با چند کلیک تمام فرایند تست و بررسی وجود آسیب پذیری و همچنین اکسپلویت کردن آن را به صورت خودکار انجام دهید .


تزریق SQL یا SQL Injection چیست ؟
تزریق SQL یک آسیب پذیریر شایع در وب سایت ها می باشد که ناشی از عدم بررسی کافی بر روی ورودی های کاربر است . در این آسیب پزیری نفوذگر با تزریق جملاتی به دستور SQL نوشته شده توسط برنامه نویس می تواند  نتیجه ی پرس و جو (query) را تغییر دهد و دستورات دلخواه خود را اجرا کند . به این کار Exploit  کردن این آسیب پذیری می گویند که می تواند منجر به افشای اطلاعات حساس ,  حذف اطلاعات و یا حتی دسترسی کامل به سیستم شود .

چه کسی باید از نرم افزار هویج استفاده کند ؟
نرم افزار هویج برای متخصصان امنیت ، مدیران سایت ها ‍‍،  برنامه نویسان تحت وب ، متخصصان تست نفوذ ، علاقه مندان به هک و امنیت و تمامی کسانی که مایلند امنیت سایت خود را مورد آزمایش قرار  دهند قابل استفاده است .


شروع کار با نرم افزار :
شروع سریع استفاده از هویج :
نرم افزار هویج به گونه ای طراحی شده تا برای استفاده از آن به دانش فنی زیادی احتیاج نباشد در عین حال تنظیمات زیادی برای افراد حرفه ای دارد . برای شروع کار با نرم افزار هویج تنها به ادرس یک صفحه ی اسیب پذیر به SQL Injection  احتیاج دارید

 

چگونه یک سایت اسیب پذیر به  SQL Injection پیدا کنیم ؟ برای اینکار می توانید از برنامه های جستجوی آسیب پذیری و ابزارهای نوشته شده برای این کار و Google  استفاده کنید . در ضمن لازم نیست تا از آسیب پذیر بودن صفحه مطمئن باشید زیرا نرم افزار هویج این کار را انجام می دهد .

 

آدرس صفحه ی آسیب پذیر را در قسمت  Target وارد کنید و Analyze را کلیک کنید و منتظر نتیجه بمانید . هویج تمام کارها را به صورت اتوماتیک انجام می دهد و در صورت موفق شدن و با توجه به سایت مورد هدف امکاناتی از قبیل دریافت اطلاعات ، مشاهده ی دیتابیس و اطلاعات آنها ، خواندن فایلها و حتی اجرای دستورات بر روی سیستم هدف را در اختیار شما قرار می دهد .


چرا باید آدرس صفحه ی ورودی به شکل

 http://www.target.com/index.asp?id=123

 باشد ؟
بدلیل آنکه صفحه ی آسیب پذیر حداقل باید یک ورودی داشته باشد تا برنامه بتواند عمل تزریق (Injection) را در آن انجام دهد


ذخیره و بازیابی اهداف
برای سهولت و استفاده از برنامه  و سرعت بخشیدن به روند تزریق در اهداف خود می توانید در هر مرحله از تزریق ، تمام کار انجام شده را ذخیره کنید تا بعدا بتوانید ادامه ی کار را دنبال کنید و نیازی به تکرار آن از اول نداشته باشید .

برای ذخیره ی یک پروژه بعد از انجام تزریق بر روی  save  در زیر  Anahyze  کلیک کرده و یک فایل برای ذخیره سازی انتخاب کنید .


برای بازخوانی مجدد کافی است تا از گزینه ی Load  استفاده کنید تا کل پروژه در همان مرحله که قبلا ذخیره کرده بودید بازخوانی شود و بتوانید کار را ادامه دهید .


دریافت اطلاعات (Info) :

بعد از اینکه عمل Analyze بر روی هدف مورد نظر به اتمام رسید در صورت موفق بودن تزریق گزینه ی  Info  در بالای برنامه فعال می شود . با استفاده از این گزینه می توانید اطلاعاتی مانند ورژن سرور دیتابیس سایت آسیب پذیر ، نام کاربری ، نام دیتابیس و . . . را مشاهده کنید .
برای اینکار بر روی Info کلیک کرده تا صفحه ی مورد نظر نمایش داده شود سپس بر روی Get کلیک کنید تا اطلاعات دریافت شوند . با استفاده از گزینه Save  می توانید اطلاعات بدست آمده را ذخیره کنید .


استخراج اطلاعات جدول و دیتابیس ها
با استفاده از منوی Tables در بالای برنامه شما می توانید اطلاعات جداول و ستون های دیتابیس سایت هدف را بدست آورید . برای اینکار بر روی منوی Tables کلیک کنید تا صفحه ی مربوطه نمایش داده شود . در پنجره ی سمت چپ دیتابیس ها و  جداول آنها نمایش داده می شود و در پنجره ی سمت راست اطلاعات جداول نمایش داده می شود . پس از تزریق در سایت هدف دیتابیس پیش فرض سایت در پنجره ی سمت راست انتخاب می شود . برای دریافت سایر دیتابیس ها بر روی Get DBs  کلیک کنید .

توجه : ممکن است کاربر جاری دیتابیس به بعضی از دیتابیس ها دسترسی نداشته باشد!


برای مشاهده ی جداول دیتابیس ها دیتابیس مورد نظر خود را از لیست سمت چپ انتخاب کرده و تیک بزنید و بر روی Get Tables  کلیک کنید . جداول در زیر دیتابیس نمایش داده می شوند .

برای دریافت ستون های جداول ابتدا جداول مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس بر روی Get Columns  کلیک کنید .

برای دریافت اطلاعات از داخل جداول ستون هایی را که مایلید اطلاعات آنها استخراج شود را انتخاب کنید و بر روی Get Data  کلیک کنید .
توجه : ممکن است کاربر جاری اجازه ی خواندن اطلاعات را نداشته باشد .

 


اعمال فیلتر بر روی دریافت اطلاعات :
گاهی اوقات است که شما به دنبال اطلاعاتی خاص در دیتابیس هستید در این مواقع می توانید از فیلتر استفاده کنید تا زودتر به نتیجه ی مورد نظر خود برسید .


برای اعمال فیلتر در دریافت اطلاعات بر روی علامت فلش کنار Get Data کلیک کنید تا منوی آن باز شود سپس Filter  را انتخاب کنید و شرط مد نظرخود را وارد کنید . حالا Get Data  را کلیک کنید تا اطلاعات مطابق شرط شما دریافت شوند .

برای مثال اگر می خواهید رکوردی را که ستون Username آن  Admin  است را دریافت کنید  شرط را اینگونه وارد کنید: ‍‍‍Username=’admin’

برای از بین بردن فیلتر کافی است به جای فیلتر  چیزی وارد نکنید .

شروع دریافت اطلاعات از سطر دلخواه

گزینه ی Get Data به صورت عادی از اولین سطر اطلاعات تا آخرین سطر اطلاعات را دریافت می کند . اگر می خواهید سطر شروع اطلاعات را تغییر دهید و مثلا از دهمین سطر اطلاعات را دریافت کنید بر روی علامت فلش کنار  Get Data  کلیک کنید تا منوی آن باز شود سپس  Start Row را انتخاب کنید و عدد سطر شروع را وارد کنید . حالا Get Data  را کلیک کنید تا اطلاعات از آن سطر به بعد دریافت شوند . در هر زمان از اطلاعات می توانید با کلیک بر روی Stop  دریافت را متوقف کنید .

 

 


 

بخش (دوم)

 

 ‫اﺳﺘﻔﺎده از ‪Group_Concat‬‬


‫اﮔﺮ اﯾﻦ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﮐﻪ در زﯾﺮ ﻟﯿﺴﺖ ﺟﺪاول و ﺳﺘﻮن ھﺎ ﻗﺮار دارد و ﻓﻘﻂ ﺑﺮای دﯾﺘﺎﺑﯿﺲ ‪MySQL‬ﮐﺎرﺑﺮد‬ ‫دارد ﺗﯿﮏ زده ﺷﻮد ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﺎﺑﻊ ‪ Group_Concat‬در دﯾﺘﺎﺑﯿﺲ ‪ MySQL‬ﺗﻤﺎم ﺟﺪاول و‬ ‫ﯾﺎ ﺳﺘﻮن ھﺎ را ﯾﮑﺠﺎ اﺳﺘﺨﺮاج ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.‬

 

 ‫ﺗﻮﺟﻪ: اﮔﺮ ﺗﻌﺪاد ﺟﺪاول ﯾﺎ ﺳﺘﻮن ھﺎ ﺧﯿﻠﯽ زﯾﺎد ﺑﺎﺷﺪ ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻗﺎدر ﻧﺒﺎﺷﺪ ﺗﺎ ھﻤﻪ‬ ‫آﻧﮫﺎ را ﺑﺎ اﯾﻦ روش اﺳﺘﺨﺮاج ﮐﻨﺪ در اﯾﻦ ﺻﻮرت ﭘﯿﻐﺎم زﯾﺮ را ﻧﻤﺎﯾﺶ ﻣﯽ دھﺪ.

 

‫در اﯾﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﺗﯿﮏ اﯾﻦ ﮔﺰﯾﻨﻪ را ﺑﺮداﺷﺘﻪ و دوﺑﺎره اﻃﻼﻋﺎت را اﺳﺘﺨﺮاج ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﺎ روش ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ‬ ‫ﺗﻤﺎم اﻃﻼﻋﺎت را درﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﺪ.‬

 

درﯾﺎﻓﺖ اﻃﻼﻋﺎت ﯾﮏ ﺳﻄﺮ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﯾﮑﺠﺎ‬


‫ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﮔﺰﯾﻨﻪ ی ‪ All in one request‬ﮐﻪ در زﯾﺮ ﻗﺴﻤﺖ ﻧﻤﺎﯾﺶ اﻃﻼﻋﺎت ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻣﯽ‬ ﺗﻮاﻧﯿﺪ اﻃﻼﻋﺎت ھﺮ ﺗﻌﺪاد ﺳﺘﻮﻧﯽ ﮐﻪ اﻧﺘﺨﺎب ﮐﺮده اﯾﺪ را ﯾﮑﺠﺎ و ﺑﺎ ﯾﮏ ﺗﺰرﯾﻖ درﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﯿﺪ.

‫ﺗﻮﺟﻪ: اﮔﺮ ﺗﻌﺪاد ﺳﺘﻮن ھﺎ ﺧﯿﻠﯽ زﯾﺎد ﺑﺎﺷﺪ ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ ﺑﺎ اﯾﻦ روش ﻧﺘﻮاﻧﯿﺪ اﻃﻼﻋﺎت را‬ ‫اﺳﺘﺨﺮاج ﮐﻨﯿﺪ. در اﯾﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﺑﮫﺘﺮ اﺳﺖ ﺗﯿﮏ اﯾﻦ ﮔﺰﯾﻨﻪ را ورداﺷﺘﻪ و ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻋﺎدی اﻃﻼﻋﺎت‬ ‫را اﺳﺘﺨﺮاج ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.‬

ذﺧﯿﺮه ی اﻃﻼﻋﺎت‬


‫ﭘﺲ از درﯾﺎﻓﺖ اﻃﻼﻋﺎت ﺑﺮای ذﺧﯿﺮه ی ﺟﺪاول در ﻓﺮﻣﺖ ‪ html‬ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ از ‪ Save Tables‬و‬ ‫ﺑﺮای ذﺧﯿﺮه ی اﻃﻼﻋﺎت اﺳﺘﺨﺮاج ﺷﺪه از ‪ Save Data‬اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﯿﺪ.‬

‫اﮔﺮ ﻣﯽ ﺧﻮاھﯿﺪ ﺗﺎ اﻃﻼﻋﺎت را ﺑﺎ ﻓﺮﻣﺖ ‪ xml‬ذﺧﯿﺮه ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺮ روی ﻋﻼﻣﺖ ﻓﻠﺶ ﮐﻨﺎر ‪Get Data‬‬ ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻨﻮی آن ﺑﺎز ﺷﻮد ﺳﭙﺲ ‪ Save as XML‬را اﻧﺘﺨﺎب ﮐﻨﯿﺪ و ﯾﮏ ﻓﺎﯾﻞ ﺑﺮای ذﺧﯿﺮه‬ ‫ﺳﺎزی ﻣﺸﺨﺺ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ‪ Get Data‬را ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ اﻃﻼﻋﺎت ﺑﻪ ﺟﺎی ﻧﻤﺎﯾﺶ در ﭘﻨﺠﺮه‬ ‫ﻣﺴﺘﻘﯿﻤﺎ در ﻓﺎﯾﻞ ذﺧﯿﺮه ﺷﻮﻧﺪ. اﯾﻦ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺑﺮای درﯾﺎﻓﺖ اﻃﻼﻋﺎت ﺑﺎ ﺣﺠﻢ ﺑﺎﻻ ﻣﻨﺎﺳﺐ اﺳﺖ.‬ ‫اﮔﺮ ﻣﯽ ﺧﻮاھﯿﺪ ﺗﺎ اﻃﻼﻋﺎت را ﺑﺎ ﻓﺮﻣﺖ ‪ dump‬ھﻤﺎﻧﻨﺪ دﯾﺘﺎﺑﯿﺲ ‪ MySQL‬ذﺧﯿﺮه ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺮ روی‬ ﻋﻼﻣﺖ ﻓﻠﺶ ﮐﻨﺎر ‪ Get Data‬ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻨﻮی آن ﺑﺎز ﺷﻮد ﺳﭙﺲ ‪ Dump into File‬را اﻧﺘﺨﺎب‬ ﮐﻨﯿﺪ و ﯾﮏ ﻓﺎﯾﻞ ﺑﺮای ذﺧﯿﺮه ﺳﺎزی ﻣﺸﺨﺺ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ‪ Get Data‬را ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ اﻃﻼﻋﺎت‬ ‫ﺑﻪ ﺟﺎی ﻧﻤﺎﯾﺶ در ﭘﻨﺠﺮه ﻣﺴﺘﻘﯿﻤﺎ در ﻓﺎﯾﻞ ذﺧﯿﺮه ﺷﻮﻧﺪ. اﯾﻦ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺑﺮای درﯾﺎﻓﺖ اﻃﻼﻋﺎت ﺑﺎ‬ ‫ﺣﺠﻢ ﺑﺎﻻ ﻣﻨﺎﺳﺐ اﺳﺖ.‬

 

ﺗﻐﯿﯿﺮ اﻃﻼﻋﺎت ﯾﮏ ﺳﻄﺮ‬


‫ﺑﺮای اﯾﻨﮑﻪ اﻃﻼﻋﺎﺗﯽ را ﺗﻐﯿﯿﺮ دھﯿﺪ ﺑﺮ روی آن دوﺑﺎر ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ و ﻣﻘﺪار ﺟﺪﯾﺪ را وارد ﮐﺮده و‬ ‫ﺳﭙﺲ ‪ Enter‬را ﻓﺸﺎر دھﯿﺪ.‬

ﺣﺬف ﯾﮏ ﺳﻄﺮ‬


   ‫ﺑﺮای ﺣﺬف ﯾﮏ ﺳﻄﺮ ﺑﺮ روی آن ﮐﻠﯿﮏ راﺳﺖ ﮐﺮده و ﮔﺰﯾﻨﻪ ی ‪ Delete Row‬را اﻧﺘﺨﺎب ﮐﻨﯿﺪ.‬

 

اﯾﺠﺎد ﯾﮏ ﺳﻄﺮ ﺟﺪﯾﺪ‬


‫ﺑﺮای اﯾﺠﺎد ﺳﻄﺮ ﺟﺪﯾﺪ در ﭘﻨﺠﺮه ی ﻧﻤﺎﯾﺶ اﻃﻼﻋﺎت ﮐﻠﯿﮏ راﺳﺖ ﮐﺮده و ﮔﺰﯾﻨﻪ ی ‪Insert Row‬‬
 ‫را اﻧﺘﺨﺎب ﮐﻨﯿﺪ و اﻃﻼﻋﺎت را وارد ﮐﺮده و ‪ Enter‬را ﻓﺸﺎر دھﯿﺪ.‬

 

‫ﺗﻮﺟﻪ: اﻣﮑﺎن ﺗﻐﯿﯿﺮ، ﺣﺬف و ﯾﺎ اﯾﺠﺎد اﻃﻼﻋﺎت ﺟﺪﯾﺪ در ‪ MySQL‬ھﻤﺮاه ﺑﺎ ‪ PHP‬وﺟﻮد ﻧﺪارد. اﯾﻦ‬ ‫اﻣﮑﺎن ﺑﺮای ﺳﺎﯾﺮ دﯾﺘﺎﺑﯿﺲ ھﺎ و زﺑﺎن ھﺎی ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻧﻮﯾﺴﯽ در ﺟﺪول زﯾﺮ ﻧﻤﺎﯾﺶ داده ﺷﺪه اﺳﺖ.‬

 

‫ﺧﻮاﻧﺪن ﻓﺎﯾﻞ ھﺎ‬


‫اﮔﺮ دﯾﺘﺎﺑﯿﺲ ھﺪف ‪ MySQL‬ﺑﺎﺷﺪ ﭘﺲ از ﺗﺰرﯾﻖ ﻣﻨﻮی ‪ Read Files‬در ﺑﺎﻻی ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻓﻌﺎل ﻣﯽ‬ ﺷﻮد و ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ ﻓﺎﯾﻞ ھﺎی روی ﺳﺮور ‪ MySQL‬را ﺑﺨﻮاﻧﯿﺪ. ﮐﺎﻓﯽ اﺳﺖ آدرس ﻓﺎﯾﻞ ﻣﻮرد‬ ‫ﻧﻈﺮ ﺧﻮد را در ‪ Files Address‬وارد ﮐﻨﯿﺪ و ‪ Read‬را ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ.‬

‫ﺗﻮﺟﻪ: اﮔﺮ ﻓﺎﯾﻞ وﺟﻮد ﻧﺪاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ و ﯾﺎ ﮐﺎرﺑﺮ دﯾﺘﺎﺑﯿﺲ اﺟﺎزه ی دﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﻪ آن را ﻧﺪاﺷﺘﻪ‬ ‫ﺑﺎﺷﺪ ﭼﯿﺰی ﻧﻤﺎﯾﺶ داده ﻧﻤﯽ ﺷﻮد!‬

 

اﺟﺮای دﺳﺘﻮرات ﺳﯿﺴﺘﻤﯽ ﺑﺮ روی ھﺪف‬


‫در ﺻﻮرﺗﯽ ﮐﻪ دﯾﺘﺎﺑﯿﺲ ﺳﺎﯾﺖ ھﺪف ‪ Microsoft SQL Server‬ﺑﺎﺷﺪ ﮔﺰﯾﻨﻪ ی ‪ CMD Shell‬در‬‫ﺑﺎﻻی ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻓﻌﺎل ﻣﯽ ﺷﻮد و ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ دﺳﺘﻮرات ﺳﯿﺴﺘﻤﯽ ﺑﺮ روی ﺳﺮور ‪ SQL‬اﺟﺮا‬ ‫ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.‬

 

‫دﺳﺘﻮر ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﺧﻮد را در ‪ Command‬وارد ﮐﻨﯿﺪ و ‪ Execute‬را ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ و ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺑﻤﺎﻧﯿﺪ‬ ‫در ﺻﻮرت اﺟﺮا ﺷﺪن دﺳﺘﻮر ﻧﺘﯿﺠﻪ ی آن در ﭘﻨﺠﺮه ی ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ داده ﻣﯽ ﺷﻮد.‬

‫ﺗﻮﺟﻪ: ﺑﺮای اﺟﺮای دﺳﺘﻮر ﮐﺎرﺑﺮ دﯾﺘﺎﺑﯿﺲ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ اﺟﺎزه ی ﮐﺎﻓﯽ ﺑﺮای اﺟﺮای دﺳﺘﻮر را داﺷﺘﻪ‬ ‫ﺑﺎﺷﺪ.‬

 

ﭘﺮس و ﺟﻮ ‬‬(Query)


‫ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﮔﺰﯾﻨﻪ ی ‪ Query‬در ﺑﺎﻻی ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺟﻤﻼت ‪ SQL‬دﻟﺨﻮاه ﺧﻮد را در ھﺪف‬ ‫اﺟﺮا ﻧﻤﺎﯾﺪ و ﻧﺘﯿﺠﻪ را ﻣﺸﺎھﺪه ﮐﻨﯿﺪ.‬

 ‫ﺗﻮﺟﻪ: ﺟﻤﻼت ‪ SQL‬ﺷﻤﺎ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ از ﯾﮏ ﺳﻄﺮ ﺑﺎزﮔﺮداﻧﻨﺪ!‬

 

ﭘﯿﺪا ﮐﺮدن ﺻﻔﺤﻪ ی ورود ﻣﺪﯾﺮ‬


‫ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ‪ Find Admin‬در ﺑﺎﻻی ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ آدرس ﺻﻔﺤﻪ ی ورود )‪ (Login‬ﮐﺎرﺑﺮان‬ ‫ﺳﺎﯾﺖ را ﭘﯿﺪا ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﺮای اﯾﻦ ﮐﺎر در ﺻﻔﺤﻪ ی ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ آدرس ﺳﺎﯾﺘﯽ را ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧﻮاھﯿﺪ ﺻﻔﺤﻪ ‬‫ورود آن را ﭘﯿﺪا ﮐﻨﯿﺪ در ﻗﺴﻤﺖ ‪ Path to Search‬وارد ﮐﻨﯿﺪ و ‪ Start‬را ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ. ﺻﻔﺤﺎت ﭘﯿﺪا ‬‫ﺷﺪه در ﻟﯿﺴﺖ ﻧﻤﺎﯾﺶ داده ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ .ﺑﺎ ﮐﻠﯿﮏ راﺳﺖ ﺑﺮ روی ﺻﻔﺤﺎت ﭘﯿﺪا ﺷﺪه و اﻧﺘﺨﺎب‬ ‫ﮔﺰﯾﻨﻪ ی ‪ Open URL‬ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ آﻧﮫﺎ را در ﻣﺮور ﮔﺮ ﺧﻮد ﺑﺎز ﮐﻨﯿﺪ.

 

‫ﮐﺮک ﮐﺮدن ﭘﺴﻮردھﺎی 5‪MD‬‬


‫ھﻮﯾﺞ دارای ﯾﮏ ﮐﺮﮐﺮ اﻧﻼﯾﻦ 5‪ MD‬ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آن ﭘﺴﻮردھﺎی 5‪MD‬‬ را ﮐﺮک ﮐﻨﯿﺪ. در داﺧﻞ ‪ MD5 hash‬ھﺸﯽ را ﮐﻪ ﻣﯽ ﺧﻮاھﯿﺪ ﮐﺮک ﮐﻨﯿﺪ وارد ﮐﻨﯿﺪ و ‪ Start‬را‬ ‫ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ، ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺻﻮرت ھﻤﺰﻣﺎن در ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺳﺎﯾﺖ ﮐﺮک آﻧﻼﯾﻦ ﺑﻪ دﻧﺒﺎل ھﺶ ﻣﯽ ﮔﺮدد و‬ ‫ﻧﺘﯿﺠﻪ را در ﻟﯿﺴﺖ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﻣﯽ دھﺪ.‬

 

‫ﺗﺰرﯾﻖ ﺑﻪ روش دﺳﺘﯽ‬


‫ھﻮﯾﺞ ﻋﻼوه ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺗﺰرﯾﻖ ﺧﻮدﮐﺎر اﯾﻦ اﻣﮑﺎن را ﻧﯿﺰ ﻓﺮاھﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﺗﺎ ﮐﺎرﺑﺮ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎت ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ‬ ‫ﺗﺰرﯾﻖ را ﺑﻪ ﺻﻮرت دﺳﺘﯽ اﻧﺠﺎم دھﺪ و از اﻣﮑﺎﻧﺎت و ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ در ﺗﺰرﯾﻖ ﺑﺮای راﺣﺘﯽ ﮐﺎر‬ ‫اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﺪ. در ﺣﺎﻟﺖ ﭘﯿﺶ ﻓﺮض ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎت ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺗﺸﺨﯿﺺ ﺧﻮدﮐﺎر )‪(Auto Detect‬‬ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. اﯾﻦ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎت ﺷﺎﻣﻞ ﮐﻠﻤﻪ ی ﮐﻠﯿﺪی )‪ ،Syntax ،(Keyword‬دﯾﺘﺎﺑﯿﺲ و ﻧﻮع ﻣﺘﻐﯿﯿﺮ ‬)‪ (Type‬ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ﺷﻤﺎ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ ﯾﮏ ﯾﺎ ﺗﻤﺎﻣﯽ اﯾﻦ ﺗﻨﻈﯿﻤﺎت را ﺑﻪ ﺻﻮرت دﺳﺘﯽ اﻧﺠﺎم دھﯿﺪ.‬

 

 

ﺗﻌﯿﯿﻦ دﯾﺘﺎﺑﯿﺲ‬


‫اﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﻣﻄﻤﺌﻦ ھﺴﺘﯿﺪ ﮐﻪ ﺳﺮور دﯾﺘﺎﺑﯿﺴﯽ ﮐﻪ ھﺪف ﻣﻮرد ﻧﻈﺮﺗﺎن اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﭼﯿﺴﺖ‬
‫ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ از داﺧﻞ ﻟﯿﺴﺖ ‪ Database‬آن را اﻧﺘﺨﺎب ﮐﻨﯿﺪ. ھﻮﯾﺞ دﯾﺘﺎﺑﯿﺲ ھﺎی زﯾﺮ را ﭘﺸﺘﯿﺒﺎﻧﯽ‬ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.‬

 

 Microsoft SQL Server :MsSQL with error‬ﺗﺰرﯾﻖ ﺑﺎ روش اﺳﺘﺨﺮاج از ﻣﺘﻦ ارور‬

‫‪ Microsoft SQL Server :MsSQL no error‬ﺗﺰرﯾﻖ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ‪Union‬‬

‫‪ Microsoft SQL Server :MsSQL Blind‬ﺑﺎ روش ﺗﺰرﯾﻖ ﭼﺸﻢ ﺑﺴﺘﻪ )‪(Blind‬‬

‫‪ MySQL :MySQL unknown ver‬ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ‪Union‬‬

 ‫‪ MySQL :MySQL Blind‬ﺑﺎ روش ﺗﺰرﯾﻖ ﭼﺸﻢ ﺑﺴﺘﻪ )‪(Blind

‫‪ MySQL :MySQL error based‬ﺑﺎ روش اﺳﺘﺨﺮاج از ﻣﺘﻦ ارور‬

‫‪ Oracle :Oracle‬ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ‪Union

 PostgreSQL :PostgreSQL‬ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ‪Union‬‬

‫‪ Microsoft Access :MsAccess‬ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ‪Union‬‬

 Microsoft Access :MsAccess Blind‬ﺑﺎ روش ﺗﺰرﯾﻖ ﭼﺸﻢ ﺑﺴﺘﻪ )‪(Blind

 

 

ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﻮع ﻣﺘﻐﯿﯿﺮ‬


‫ﻧﻮع ﻣﺘﻐﯿﯿﺮ )‪ (Type‬در ﺗﺰرﯾﻖ ‪ SQL‬ﯾﺎ ﻋﺪد )‪ (Integer‬اﺳﺖ و ﯾﺎ رﺷﺘﻪ )‪ .(String‬ﻣﻨﻈﻮر از ﻧﻮع‬
‫ﻋﺪدی ﻣﺘﻐﯿﯿﺮی اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺴﺘﻘﯿﻤﺎ ﺗﻮﺳﻂ ﺳﺎﯾﺖ ھﺪف در ﺟﻤﻠﻪ ی ‪ SQL‬اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﺷﻮد.‬
‫اﻣﺎ ﻧﻮع رﺷﺘﻪ ﻣﺘﻐﯿﯿﺮی اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮای اﺳﺘﻔﺎده در ﺟﻤﻠﻪ ی ‪ SQL‬ﺣﺘﻤﺎ داﺧﻞ ﻋﻼﻣﺖ ﻧﻘﻞ ﻗﻮل ‘‬
‫و ﯾﺎ “ )‪ (quotation mark‬ﻗﺮار ﻣﯽ ﮔﯿﺮد. ﺗﻮﺟﻪ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺗﺰرﯾﻖ ھﺎ داﺧﻞ ھﻤﯿﻦ‬ ‫ﻣﺘﻐﯿﯿﺮ ﺻﻮرت ﻣﯽ ﮔﯿﺮد.‬

 

ﺗﻌﯿﯿﻦ ﮐﻠﻤﻪ ی ﮐﻠﯿﺪی‬


‫ﮐﻠﻤﻪ ی ﮐﻠﯿﺪی )‪ (keyword‬ﮐﻠﻤﻪ اﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﻔﺎوت ﺑﯿﻦ ﺣﺎﻟﺖ ﺻﺤﯿﺢ )‪ (True‬و ﻏﻠﻂ )‪ (False‬را‬ ‫در ﺗﺰرﯾﻖ ﻣﺸﺨﺺ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. ﺣﺎﻟﺖ ﺻﺤﯿﺺ زﻣﺎﻧﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺟﻤﻠﻪ ی ‪ SQL‬ﺗﺰرﯾﻖ ﺷﺪه ﺑﻪ‬ ‫درﺳﺘﯽ اﺟﺮا ﻣﯽ ﺷﻮد و ﻧﺘﯿﺠﻪ ی دﻟﺨﻮاه را ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮداﻧﺪ وﻟﯽ در ﺣﺎﻟﺖ ﻏﻠﻂ ھﯿﭻ ﻧﺘﯿﺠﻪ ای‬ ‫ﺑﺎزﮔﺮداﻧﺪه ﻧﻤﯽ ﺷﻮد. ﮐﻠﻤﻪ ی ﮐﻠﯿﺪی ﺑﺎﯾﺪ ﯾﮏ ﮐﻠﻤﻪ ﯾﺎ ﻋﺒﺎرت از ﺳﻮرس ﺻﻔﺤﻪ ای ﮐﻪ ﺣﺎﻟﺖ‬ ‫ﺻﺤﯿﺢ را ﻧﺸﺎن ﻣﯽ دھﺪ ﺑﺎﺷﺪ.‬

 

ﺑﺮای ﭘﯿﺪا ﮐﺮدن ﮐﻠﻤﻪ ی ﮐﻠﯿﺪی ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ از ﺗﺰرﯾﻖ ھﺎی زﯾﺮ اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﯿﺪ.‬

 

‫ﻧﺸﺎن دھﻨﺪه ی ﺣﺎﻟﺖ ﺻﺤﯿﺺ ﺑﺮای ﻣﺘﻐﯿﯿﺮ 1‫ﻋﺪدی‬=1 ‪http://site.com/index.php?id=52 and‬‬

‫ﻧﺸﺎن دھﻨﺪه ی ﺣﺎﻟﺖ ﻏﻠﻂ ﺑﺮای ﻣﺘﻐﯿﯿﺮ ﻋﺪدی 0=1 ‪http://site.com/index.php?id=52 and‬‬

  ‫و‬

‫‪http://site.com/index.php?id=52’ and ‘x’=’x‬‬    ‫ﻧﺸﺎن دھﻨﺪه ی ﺣﺎﻟﺖ ﺻﺤﯿﺺ ﺑﺮای ﻣﺘﻐﯿﯿﺮ‬ ‫رﺷﺘﻪ ای‬

‫ﻧﺸﺎن دھﻨﺪه ی ﺣﺎﻟﺖ ﻏﻠﻂ ﺑﺮای ﻣﺘﻐﯿﯿﺮ رﺷﺘﻪ ‪http://site.com/index.php?id=52’ and ‘x=’y‫ای ‬‬ ‬

   ‫ﺑﺮای ﻣﺜﺎل اﮔﺮ در ﺣﺎﻟﺖ ﺻﺤﯿﺢ ﻋﺒﺎرت ‪ Hello‬را ﻣﺸﺎھﺪه ﮐﺮدﯾﺪ وﻟﯽ در ﺣﺎﻟﺖ ﻏﻠﻂ اﯾﻦ ﻋﺒﺎرت‬ ‫وﺟﻮد ﻧﺪاﺷﺖ ﮐﻠﻤﻪ ی ‪ Hello‬ﮐﻠﻤﻪ ی ﮐﻠﯿﺪی ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای اﺳﺘﻔﺎده اﺳﺖ.‬

‫ﺗﻌﯿﯿﻦ ‪Syntax‬‬


‫در ﺑﺮﺧﯽ از ﺳﺎﯾﺖ ھﺎ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺧﺎص ﺑﻮدن ھﺪف و ﭘﭙﯿﭽﯿﺪﮔﯽ ﺟﻤﻼت ‪ SQL‬اﺳﺘﻔﺎده ﺷﺪه‬
‫ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﻪ ﺗﺰرﯾﻖ ﺧﻮدﮐﺎر ﻧﻤﯽ ﺷﻮد. در اﯾﻦ ﺷﺮاﯾﻂ اﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺻﻮرت دﺳﺘﯽ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ‬
     ‫ھﺪف را اﯾﻨﺠﮑﺖ ﮐﻨﯿﺪ و اﻃﻼﻋﺎت را اﺳﺘﺨﺮاج ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺑﺎز ھﻢ از ھﻮﯾﺞ ﺑﮫﺮه ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ.‬

‫ﺑﺮای ﻣﺜﺎل ﻓﺮض ﮐﻨﯿﺪ ﺷﻤﺎ در ﺳﺎﯾﺘﯽ ﺑﺎ در ﺧﻮاﺳﺖ زﯾﺮ ﻋﻤﻞ ﺗﺰرﯾﻖ را اﻧﺠﺎم ﻣﯽ دھﯿﺪ و ﻣﻮﻓﻖ‬ ‫ﺑﻪ ﻣﺸﺎھﺪه ی ﻧﺴﺨﻪ ی دﯾﺘﺎﺑﯿﺲ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ.‬

‫—3,‪http://site.com/index.php?id=-52 union all select 1,2,@@version‬‬

‫ﺑﺮای ﺗﻨﻈﯿﻢ دﺳﺘﯽ در ھﻮﯾﺢ آدرس زﯾﺮ را در ﻗﺴﻤﺖ ‪ Target‬وارد ﮐﻨﯿﺪ.‬

‫25=‪http://site.com/index.php?id‬‬

‫ﺑﺮ روی ‪ Syntax‬ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﯿﮏ زده ﺷﻮد ﺳﭙﺲ در ﮐﺎدر روﺑﺮو ﻣﻘﺪار زﯾﺮ را وارد ﮐﻨﯿﺪ:‬

‫—3,%‪-52 union all select 1,2,%String_Col‬‬

‫ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺎی ‪ @@version‬ﮐﻪ در ﺻﻔﺤﻪ ﺑﺮﮔﺮداﻧﺪه ﻣﯽ ﺷﻮد ﻣﻘﺪار %‪ %String_Col‬را‬ ‫ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﮐﺮدﯾﻢ.‬

 ‫ﺗﻮﺟﻪ: %‪ %String_Col‬دﻗﯿﻘﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ھﻤﯿﻦ ﺻﻮرت ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﻮد!‬

‫ﺣﺎﻻ ﺑﺮ روی ‪ Analyze‬ﮐﻠﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﺰرﯾﻖ ﺷﺮوع ﺷﻮد.‬

براي نمايش ادامه اين مطلب بايد عضو شويد !
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
اگر قبلا ثبت نام کرديد ميتوانيد از فرم زير وارد شويد و مطلب رو مشاهده نماييد !
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط MiLAD در تاریخ 1393/02/01 و 12:00 دقیقه ارسال شده است

موفق بای دادا


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 17
  • کل نظرات : 17
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 58
  • آی پی امروز : 8
  • آی پی دیروز : 8
  • بازدید امروز : 20
  • باردید دیروز : 37
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 144
  • بازدید ماه : 305
  • بازدید سال : 10,815
  • بازدید کلی : 70,744